arvatavasti pole veel öelnud, et käin Fränziga trennis. Ta on käinud kusagil vau 7 aastat äkki ja ühesõnaga teeme kõike: tantsimist, füüsilist, akropaatikat, + veel 2 ala (mida ma olen tavaliselt telekast näinud ja poleks kunagi arvanud et ise proovin) mille nimesid ei tea juba pikemat aega eesti keelde tõlkida. Vahel on kampfid – alles hiljuti oli kogunemine, kus räägiti plaanidest selle aasta lõpul ja järgmisel + parimad said sellelt kapfilt auhindu ps! Sain ka.. trennis olen üks noorimatest , vanused lähevad kuni 40-ni välja. Kokku käib päris erinevalt, tvaliselt 30 inimest äkki ning treenereid 4-5, teevad kõik eraldi, näiteks alustame füüsilisega siis tuleb ka vastav treener.. . Kuna ma pole nüüd kenalt rohkem kui kuu kirjutanud, siis pärast PAO-d kui koju jõudsin ja hostisa mu auto peale võttis bussikast ning ütles et üks Petra on surnud. Alguses ei saanud midagi aru : et KES petra ?? noogutasin kaasa ja jätsin asja sinna paika. Aga kuna mu nimedemälu on -6, seega sain alles hiljem teada et ta oli meie trennist üks väga meeldiv inimene, kuskil 22-aastane. Ühesõnaga see oli sügisvaheajal kui ta oli puhkusel kui ma ei eksi nüüd siis egiptuses, st ta sõitis seal purjelauaga( pidavat olnud täitsa heal tasemel) ning oli tulnud veealune keeris + vees oleva kaljurahn ja nii see kõik juhtubki! Seega suursuuursuuur lein oli ja Fränzil oli päris kriips peal omadega.

Neuenkirchis oli võrkpalli segaturniir, ei midagi suurt, rohkem võrpalli nautimiseks, kuid siiski me VÕITSIME !:D ning kiirülevaade martini cook-off evening-ust mis oli Scwarzenburg’is : igaüks pidi tüüpilist toitu kaasa võtma oma kodumaa köögist ja millalgi hiljem läksime Berni ööd nautima.

Cookoff

Ferrari ju

igalühel oma parem nurk

 

Edasi minnes..Oli YFU-Stamm, eriti õudses kohas, kuskil maa all. pole kunagi nii palju arvanud et ma nägi vaimu, peale selle polnud ma veel ainus! Kuigi õnneks see tõsi ei olnud, aga no sellises kohas ei oleks paremaid ideid kui see.. sõimesõime nagu alati ja mägisime werewolfi, kokkuvõtteks vägev oli nagu alati.

Ja fotolabor sai läbi, nüüd on mul oma kaart mis näitab, et olenkursuse läbinud ja võin igal ajal koolilaborit kaustada, ainult oma valgefotod kaasa ja ilmutama.

Pikaaaaaalt oli planeeritud PAMAC Herbstmesse Baselis, Herbstmesse’i on raske lahti seletda, pm tõsiselt suur, igasuguseid putkasid täis (käsitöö, erinevaid sööke, muusikuid jnejne) + väiksed lunapark’i osad, nt Autobahn (eestis on üldiselt tivoli(rocks)s autoväli vms) kõik YFUkad jooksid platsile ja võtsid autod.. oiiijjaa need oli sõidud! Pärast ehk õhtul läksime Hanna, Sabine ja Kaisaga Zürichisse Koit Toome ja kitarristi Jorma Puusaagi esinemisele. Koos olid enamjaolt eestlased kes elavad Šveitsis: on leidnud töö, elukaaslase või õpivad siin mis iganes. Aga jaa suurelt jäid silma naised kel on mehed šveitslased ja on siin omale pere, kodu ning ehtsa tööloaga töö saanud! Tegelikult nägime juba rongis esimest eestlast, sest rong oli julmalt täis, käisime peaaegu kogu pika rongi läbi et leida vaba kohta, no muidugi rääkisime samal ajal eesti keeles ja nii teine eestlane kuulebki juba. Ütles et lihtsalt nähes sai juba aru et eestist(?), tundus nii tema jaoks. Täiesti ausalt öldes, poleks ma eestis kohe üldse Toome kuulaja eks, aga siin, vau , impressive , vau, üllatavalt mõnus oli! Palju uusi tuttavaid ja lugusid miks nad siin on jne, väärt õhtu.

 PAMAC

siis kui YFUkad platsile läksid ja Kristsana actionisse sattus, pauhh

Toome kontsert

 

  Külalised…

..kai, shu, betty ja hanna tulid meile ööseks, päeval olime luzerni peal, õhtul tegime omaltpoolt mu hostidele õhtusöögi.uh mõnus häving oli vahepeal, sest keegi meist polnud söögitegemises märkimiväärslet hea. Põhimõtteliselt tegime pasta jaoks 2 hõige suuremat poititäit spagette, millest 1 pott oli nii täis, et spagetid olid kõik vee ära imenud ja juurde ka ei olnud enam ruumi panna, nii et ¼ oli pealt ilma veeta ning alumised kõrbesid põhja. Pärast nokisime neid kõrbenuid kui mitte rohkem kui üks tund sealt välja. Tegime kastet mis ei näinud nii kohutav välja nagu spagetid , aga ka mitte midagi erilist. Pluss oli veel pesto ja carbonara  ning tomati ja mozarella salat mis oli kui sööma hakkasime, hoidsid kõin enam -vähem hinge kinni ja et „ god bless that food with a good taste, bitte!“ ..mineee , ÜlIMALT HEA OLI

 

 

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

5 Responses to

  1. Karoline ütles:

    mineeee, ma just lugesin elu24, et Koit Toome on õnnelikus suhtes ja siis korraga on ta Sveitsis!! Mis toimus? autogrammi said, kalli, musi???

  2. Karoline ütles:

    tore üritus aga mul selline tunne, et tal midagi taskus sügeleb

  3. Karoline ütles:

    #järgnev postitus eemaldati äärmiselt ropu sisu tõttu#

  4. Kriss-Elin ütles:

    ta ei ela siin, lihtsalt kontsert ja oli siin oo mingi 4-5 päeva vaid, tal pidavat üks hea s6ps siin elama.
    pakkus küll neid k6iki aga ei tahtnud..

  5. Karoline ütles:

    jaja, just Terevisioonis üks noor eestlanna, kes Sveitsis elab, kuid laulab Eesti regilaule oli temaga samal üritusel duot laulnud.

Lisa kommentaar